green check
"Lorem ipsum dolor sit amet
green check
"Lorem ipsum dolor sit amet
green check
"Lorem ipsum dolor sit amet
green check
"Lorem ipsum dolor sit amet
Leave your mark

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag? Dan vind je het antwoord misschien in onze FAQs hieronder. Als dat niet zo is, kun je ons gerust contacten.

Betaalmogelijkheden
BEtaalmogelijkheden
In deze webshop kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden. Daarnaast maakt u hier gebruik van een beveiligde internetverbinding. Bij het verzenden van gevoelige informatie, is het belangrijk om te weten dat u veilig betaalt. Bij een beveiligde internetverbinding staat er https://adreswebsite in de adresbalk van uw browser in plaats van het ‘normale’ http://adreswebsite. De letter ‘s’ staat voor ‘secure’ (Engels voor veilig). Bij de meeste browsers ziet u ook een slotje in de adresbalk of onderin in het browserscherm.
Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De voordelen: iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling bij Kelme.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Beschadigd artikel
Neem contact op met onze klantenservice. Stuur een email met foto en uitleg van het beschadigde artikel naar webshop@kelme.nl en onze werknemers zullen er voor zorgen dat dit uitgezocht word. 
Verzending & bezorging
verzenden & Bezorgen
De goederen besteld bij Kelme.nl worden op het door jou aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Je ontvangt een track&trace code via de email om de zending te volgen. Goederen besteld op zondag t/m vrijdag worden de volgende dag verstuurd (in Nederland en mits voorradig of anders aangegeven) conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. Uitzondering hierop zijn de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking en of producten die bij de leverancier nabesteld dienen te worden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn ontvang je automatisch een bericht.
Uitzonderingen
Officiële feestdagen.

bezorger gemist?
Was je niet thuis op het moment dat de DHL Bezorger aan je deur stond? Dan heeft de bezorger een kaartje in je brievenbus gedaan met daarop een bezorgcode.
Contact
Voor vragen betreft producten
Heb jij een vraag over een product, kan je een mail met  jou vraag sturen naar webshop@kelme.nl
Adres/showroom
Wij zijn gevestigd in Barendrecht, hier hebben wij een mooie showroom staan met super kwalitatieve teamwear kleding.
Voetbaltotaal B.V.
Kolding 3
2993 LN
Barendrecht
cartchevron-upchevron-right