KELME ontwikkelt wereldwijd in rap tempo door

Dat Kelme in Nederland zijn strepen heeft verdiend als een van de best vertrouwde leveranciers van teamwear, de afgelopen jaren, is inmiddels niks nieuws. Ontwerpen en service die ons laten uitblinken op het gebied van sport en casual fashion. Het merk is globaal georiënteerd en wordt volop verkocht in meer dan 50 landen.

Het hoofdkwartier van Kelme is gelegen te Spanje en ook de Chinese markt is sinds het afgelopen decennia helemaal opengebroken door ons merk. Dit heeft onder andere geresulteerd in de aanleg van gigantische magazijnen en het grootste showroom van Kelme wereldwijd.

In tegenstelling tot andere merken beschikken wij over een wereldwijd uitgebreid distributienetwerk, waardoor het voor ons mogelijk is om productie en distributie-tijd zoveel mogelijk te minimaliseren, dat betekent voor onze klanten simpelweg niet alleen dat ze schitteren met onze exclusieve producten, maar dat ze vooral tijd kunnen besparen. Dat is al schaars genoeg als je het ons vraagt.

#LeaveYourMark