Kelme en vv Nieuw-Lekkerland verlengen hun partnerschap

Het partnerschap tussen Kelme en vv Nieuw-Lekkerland is afgelopen zaterdag verlengd. Sinds 2011 zijn Kelme en Nieuw-Lekkerland aan elkaar verbonden en beide partijen zijn zeer verheugd met de contractverlenging.

Wim den Ouden, voorzitter van VV Nieuw-Lekkerland: ‘Wij hebben geen enkele reden om te twijfelen aan Kelme. De directe en transparante werkwijze past uitstekend bij onze filosofie. Tijdens de sponsoravond op de vereniging heeft Kelme een teamwearshow georganiseerd. Selectiespelers maakten deel uit van de show en werden verrast door een unieke nieuwe teamwearcollectie en durf ik te stellen dat Kelme een voorloper is in teamwear’.

Philip Kouwenhoven, bekend als echte clubman van vv Nieuw-Lekkerland, is ook erg blij met de verlenging van de overeenkomst. ‘In samenwerking met Kelme en vv Nieuw-Lekkerland verzorg ik de kleding binnen de vereniging. De nieuwe collectie van Kelme is zeer goed ontvangen binnen de vereniging, waardoor dit ten goede komt van de uniformiteit en professionaliteit van de vereniging.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.