Kelme teamwearpartner van RKVVO

Het Spaanse sportmerk Kelme is de nieuwe teamwearpartner van RKVVO uit Veldhoven. De overeenkomst met het gerenommeerde kledingmerk gaat in vanaf het seizoen 2018-2019.

We zijn ontzettend tevreden met het nieuwe ontwerp van ons thuistenue, welke wij ook voorgelegd hebben aan al onze leden die via een poll op onze website konden stemmen voor het mooist geselecteerde shirt. Met dit shirt kunnen we nog tot in de lengte van jaren vooruit. We hebben het nieuwe tenue op onze receptie tijdens ons 75 jarig bestaan op 8 juni 2018 gepresenteerd.

Allard Ligthart – Marketingmanager Kelme: “Om ons imago en onze naamsbekendheid in de voetbalwereld en met name ook in Noord-Brabant te vergroten hebben wij gezocht naar een mooie club met een positieve uitstraling. We kwamen al snel in contact met RKVVO en zoals de heer Mels aangeeft was er direct een klik. De samenwerking tussen RKVVO en Intersport zal gecontinueerd worden, waardoor de complete clublijn van Kelme verkrijgbaar zal zijn in de winkel. In samenwerking met Intersport, welke al meer dan 20 jaar sponsor is van RKVVO, is er een complete clublijn samengesteld. Deze zal vanaf komend seizoen verkrijgbaar zijn in de winkel.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.