Kelme is de nieuwe teamwearpartner van ZVG/Cagemax

Met trots presenteren wij onze nieuwe partner in de futsalwereld: ZVG/Cagemax uit Gorinchem. ZVG/Cagemax speelt op dit moment in de eerste divisie en heeft met een Play-off ticket kans op promotie naar de eredivisie.

In de sporthal ‘De Oosterbliek’, de thuishaven van ZVG/Cagemax, werd de overeenkomst getekend door Johnny Wijnbelt – voorzitter ZVG/Cagemax, Kamal Ettaoufiki – sponsorzaken ZVG/Cagemax en Anil Bandhoe – accountmanager Kelme Nederland.

Johnny Wijnbelt: “Met Kelme hebben wij een internationaal teamwear merk aan ons verbonden. Dit sportmerk staat voor kwaliteit en een uitgebreide collectie waar wij naar op zoek waren. Daarnaast levert Kelme een speciaal ontworpen wedstrijdshirt welke door alle spelers van ZVG/Cagemax en de voetbalschool gedragen zal worden. Bij het ontwerpproces zijn wij nauw betrokken om de identiteit van de vereniging terug te laten komen in het shirt. Daarnaast hebben wij met Kelme niet alleen een samenwerking op het gebied voor de teamwear maar ook op het gebied van schoenen en ballen.

Ook Anil Bandhoe is zeer verheugd over de samenwerking “ZVG/Cagemax is een veelbelovende futsal vereniging met een groeiend ledenaantal. De visie van het bestuur sluit aan op de ontwikkelingen welke Kelme voor ogen heeft op de Nederlandse futsalmarkt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.