Goede samenwerking verdient vervolg

Hovocubo en Kelme hebben elkaar in 2007 gevonden. Het eerste sponsorcontract werd toen getekend. Tussen Anil Bandhoe namens het Spaanse sportmerk en Edo Klijn, bestuurslid facilitaire zaken van Hovocubo was er een directe goede klik en dit heeft zich uitgedrukt in een intensieve en hoog kwalitatieve samenwerking. Afgelopen vrijdag 20 april, voorafgaand aan de wedstrijd tegen het Veerhuys werd er in de schatkamer van Hovocubo, onder toeziend oog van vicevoorzitter Jan Gasseling een nieuw contract getekend voor de komende jaren.

Hovocubo is enorm tevreden met de kledingsponsor. Edo: “Hovocubo is meer dan tevreden met een constante ontwikkeling van de door ons met trots gedragen Kelme kleding. De ontwikkeling bij Kelme gaat hand in hand met de stijgende lijn van de club Hovocubo”.

Voor Anil is dat wederzijds” Als Kelme zijn wij tevreden met de wijze waarop beide partijen invulling geven aan de samenwerking. Het bestuur en onze contactpersoon Edo dragen ook met trots onze samenwerking uit. Hovocubo is voor Kelme het uithangbord op de Nederlandse futsalvelden.

Om dit heugelijke moment met supporters en leden van Hovocubo te delen en om de shirtsponsors te bedanken dat zij voorlopig op deze bedrukt blijven, zijn zij door Kelme en Hovocubo getrakteerd op een mooi uniek ingelijst Hovocubo shirt.

Shirtsponsors: Serge Blokdijk namens Blokdijk Metaalhandel, Colin van der Laan namens Van der Laan techniek en Winfred Wester namens HydroWest.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.