VV De Zwerver en Kelme verlengen de samenwerking

Het partnerschap tussen de vereniging uit Kinderdijk en Kelme is sinds 2012 gestart en het enthousiasme van beide partijen is vertaald in een contractverlenging.

Arjan van Gemeren, voorzitter van VV De Zwerver: ‘Wij hebben geen enkele reden om te twijfelen aan Kelme. De directe en transparante werkwijze past uitstekend bij onze ‘no nonsense’ filosofie. Tijdens de Teamwearshow in februari werden wij verrast door een unieke nieuwe teamwearcollectie en durf ik te stellen dat Kelme een voorloper is in teamwear.

Allard Ligthart van Kelme is ook erg blij met de verlenging van de overeenkomst. ‘VV De Zwerver is een geweldige dorpsvereniging waar verbondenheid centraal staat. Het goede contact en de ambitie van de vereniging sluit aan bij die van Kelme. Dit jaar is er een nieuw en uniek clubshirt geïntroduceerd bij de selectie wat geweldig is ontvangen en komend jaar verder uitgerold zal worden. In de kraag staat de slogan: ‘Een dijk van een vereniging’, wat natuurlijk verwijst naar de plaats Kinderdijk, maar wat een wedstrijdshirt uniek maakt’.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.