VV De Albas en Kelme blijven elkaar trouw

Het partnerschap tussen vv De Alblas en Kelme is tussentijds verlengd. Beide partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking en daarom blijven de partners elkaar trouw.

Op 5 april ondertekenden de heer Dekker ( Plv. Voorzitter vv De Alblas ) en Philip Kouwenhoven (Authorized Kelme dealer) de nieuwe overeenkomst. De overeenkomst regelt niet alleen de kleding van de teams, maar ook van alle trainers, begeleiders en stafleden.

De heer Dekker “Over de samenwerking met Kelme zijn wij zeer tevreden, maar natuurlijk is de kwaliteit van de kleding het allerbelangrijkst voor de leden. En door middel van het kledingplan Pépé was het mogelijk om direct alle leden te voorzien van een nieuw wedstrijdtenue wat een uniforme en professionele uitstraling geeft tijdens thuis- en uitwedstrijden. Ook het meedenken in de behoefte en aan het ontzorgen hechten wij veel waarde en Kelme vult dit uitstekend in.

Philip Kouwenhoven “Het is altijd leuk om weer het sportpark Souburgh in Alblasserdam te bezoeken. Altijd een warm welkom met fijne clubleden die aan het roer staan van deze grote vereniging in Alblasserdam. Wij zijn daarom ook bijzonder trots dat we de samenwerking hebben verlengd en met de uitbreiding van onze teamwear collectie kunnen we meer voor elkaar betekenen.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.