Het grootste Spaanse zaalvoetbalevenement

De zwaarste zaalvoetbalcompetitie van de wereld met de beste zaalvoetballers ter wereld, streden afgelopen weekend voor de Nationale Spaanse Futsal Beker.

Dit evenement vond dit jaar plaats in het WiZink Center in Madrid. Met meer dan een miljoen kijkers via nationale en internationale tv-kanalen was dit groots opgezette futsal evenement een daverend succes.

KELME was als official technical sponsor van de LNFS prominent zichtbaar. Alle wedstrijden werden gespeeld met de KELME Olimpo Gold futsal bal. Ook liep de hele organisatie in KELME kleding en schoenen rond.

Door KELME zijn tal van activiteiten georganiseerd tijdens dit 4- daagse evenement om alle Futsal-liefhebbers te vermaken. Zo konden ze zich o.a. laten schminken, photobooth, kiss-cam en er was ook een pannakooi aanweizg. Met recht kon KELME tegen de aanwezigen zeggen, LEAVE YOUR MARK

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *