Aftermovie Kelme Teamwear Show

De eerste editie van de Kelme Teamwear show was een groot succes. Vele (potentiële) klanten waren enthousiast en zeer positief over de nieuwe ontwikkelingen van Kelme. Met name de nieuwe teamwear collectie 2018-2019 werd zeer positief ontvangen.

“Een topcollectie met mooie designs en van uitstekend materiaal. Dit is wat spelers en trainers hedendaags willen, omdat ze dit ook bij de profs zien.”

De collectie werd door middel van een catwalk aan het publiek gepresenteerd, waarna de bezoekers ook zelf de gelegenheid kregen om de collectie te bewonderen. Dit jaar was de locatie in de businessclub van Quick Boys Katwijk, wie weet volgend jaar bij uw vereniging?

Afgelopen week hebben we dit ook op de sponsoravond gedaan bij VV Nieuw-Lekkerland met de nieuwe clublijn voor komend seizoen.

Bekijk hieronder de aftermovie:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.