Verlenging van het partnerschap

VV Voorwaarts en Kelme verlengen de samenwerking. Het partnerschap tussen de Utrechtse vereniging en Kelme is in 2010 gestart en het enthousiasme van beide partijen is wederom vertaald in een contractverlenging.

De heer Frits van Leusden, voorzitter van vv Voorwaarts: ‘Mooi dat we van beide kanten de prettige samenwerking continueren. Sinds 2010 is het onze ambitie dat bij v.v. Voorwaarts iedereen in hetzelfde kwalitatieve voorwaartstenue speelt. De samenwerking met Kelme levert hier een belangrijke bijdrage in. Zij garanderen onze uniforme uitstraling en hebben het huidige tenue doorontwikkeld. De nieuwe teamwear collectie is van topkwaliteit en geeft voldoende mogelijkheden om zowel onze veld- als zaalteams te voorzien van een geschikte uitrusting.

Anil Bandhoe van Kelme, is ook erg blij met de verlenging van de overeenkomst. ‘VV Voorwaarts is een mooie en stabiele partner. Met de nieuwe ontwikkelingen van Kelme is er een topcollectie ontwikkeld, wat normaal weggelegd is voor Betaald Voetbal Organisaties, maar wij maken dit toegankelijk voor amateurverenigingen. De ambitie van zowel VV Voorwaarts als Kelme liggen dicht bij elkaar en in de toekomst willen we dit graag samen blijven uitbouwen”. Het uniek groen/zwart gestreepte clubshirt is speciaal ontworpen door de design afdeling van Kelme, in nauwe samenwerking met de vereniging.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.