“Blauwe Leeuwen” in Kelme

Kelme is de nieuwe teamwearpartner van FC Velsenoord, ook wel de “Blauwe Leeuwen” genoemd. Voorafgaand aan de wedstrijd SC Telstar – FC Volendam is de samenwerking ondertekend.

Ed van Beilen, voorzitter, “Met Kelme hebben wij een internationaal teamwear merk aan ons verbonden. Dit sportmerk staat voor kwaliteit en een uitgebreide collectie waar wij naar op zoek waren. Daarnaast levert Kelme een speciaal ontworpen wedstrijdshirt in combinatie met het Kelme kledingplan ‘Pepe’ wat direct uniformiteit geeft binnen de vereniging. Bij het ontwerpproces zijn wij nauw betrokken om de identiteit van de vereniging terug te laten komen in het shirt”.

Ook Anil Bandhoe is zeer verheugd over de samenwerking met FC Velsenoord “FC Velsenoord is een veelbelovende vereniging met een groeiend ledenaantal. Met een topcollectie aan teamwear en een uniek wedstrijdshirt geeft dit de vereniging een professionele uitstraling. Wij zijn daarom ook trots dat wij vanaf komend seizoen de nieuwe kledingpartner zijn van FC Velsenoord”.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.