Kelme teamwearpartner van AD Alcorcón

AD Alcorcón werd opgericht in 1971. Na gematigde successen promoveerde de club in 2000 naar de Segunda Division B, waar zij 10 jaar lang een stabiele middenmoter waren. De hoogste klassering is een zevende plaats in het seizoen 2005/06 en 2002/03.

Het seizoen 2009/10 werd een topjaargang voor de club. Op 27 oktober 2009 won AD Alcorcón in de Copa del Rey een thuiswedstrijd tegen Real Madrid met 4-0, waarmee het de Madrileens club uitschakelde in het bekertoernooi. AD Alcorcón komt uiteindelijk tot in de achtste finales, waarin het uitgeschakeld wordt door Racing Santander. In 2010 wordt de club kampioen van de Grupo II van de Segunda B. In de play-offs werden Pontevedra en Ontinyent CF uitgeschakeld, waardoor AD Alcorcón promotie behaalde naar de Segunda División A in de eerste keer in de historie.

Thuisshirt
Kelme's eerste Alcorcón-thuistenue heeft een eenvoudig ontwerp in de traditionele gele en blauwe kleuren van de club. Het heeft een v-kraag en wordt geleverd met het motto van de club 'hasta el último minuto' (tot de laatste minuut) en het oprichtingsjaar 1971 van de club op de achterkant.

Uitshirt
Het uittenue van AD Alcorcón heeft een modern ontwerp in zwart - fluor-geel. Het tenue wordt geleverd met fluor-gele logo's en wordt gecombineerd met een zwarte short en zwarte sokken. 

bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/AD_Alcorc%C3%B3n
bron: http://www.footyheadlines.com/2017/08/no-more-errea-kelme-ad-alcorcon-17...